تعیین زمان دقیق مبارزه با آفات گیاهی فراهم شد
تبدیل اراضی آبی به دیم در سالهای اخیر
هشدار جهاد کشاورزی هرمزگان نسبت به خطر سرمازدگی محصولات پس از بارشها
هشدار هواشناسی دریایی و اعلام وضعیت سطح نارنجی در سواحل شمالی و جنوبی کشور
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی + فیلم
کشاورزان و دامداران هشدار کاهش دما و بارش برف و باران را جدی بگیرند
ارزش اقتصادی بلوبری در کشور به ۹۶ دلار در هر کیلو گرم میرسد
ضرورت اصلاح و پاکسازی آبراههها و کانالهای انتقال آب
کشاورزی حفاظتی، راهی برای مقابله با تغییرات اقلیمی و حفظ امنیت غذایی در زنجان
از تغذیه متعادل تا امنیت غذایی؛ اهمیت کوددهی اصولی
کشاورزان مدیریت آبیاری باغات و مزارع را در دستور کار قرار دهند
بهره مندی از فناوریهای نوین در مقابله با تغییرات اقلیمی
افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع کشور
ضرورت انتقال کشت محصولات برداشت شده به مکانهای مسقف
تهیه کنجاله پروتئینی از پَر
خشکسالی و تهدید کشت گندم
همایش «تغییر اقلیم؛ مدیریت پایدار کشاورزی و منابع طبیعی» برگزار میشود
کشاورزان از محلول پاشی و سم پاشی اجتناب کنند
ضرورت گذار از آبیاری سنتی به نوین، راهی برای مقابله با خشکسالی
بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه استیک شرکت آمریکایی بزرگترین مزرعه عمودی توتفرنگی جهان را در کالیفرنیا راهاندازی کرده است. این مزرعه داخل یک ساختمان (indoor) در یک محیط کنترلشده، به منظور صرفهجویی در زمین و مصرف آب ایجاد شده است.
با افتتاح این مزرعه گام بزرگی به سوی تولید غذای بهتر، پایدارتر و مقرون به صرفه تر و بدون چالش های زیست محیطی برداشته شده است.
این مزرعه به گونه ای طراحی شده تا نزدیک به دو هزار تن توتفرنگی در سال را به صورت عمودی در برجهای ۹ متری در داخل ساختمان تولید کند.
این مزرعه از ۹۷ درصد زمین کمتر و تا ۹۰ درصد آب کمتر نسبت به کشاورزی سنتی استفاده میکند و در آن از آفتکشها استفاده نمی شود چراکه محیط کنترلشده و زنجیره تأمین کوتاهتر خطر آفات و بیماریهای گیاهی را کاهش میدهد.
با کنترل دما، نور و رطوبت در ۱۲ اتاق رشد، گردهافشانی گیاهان نیز به گونهای مهندسی شده است که کارآمدتر از زنبورها باشد که باعث یکنواختی بیشتر در میوهها و کاهش ضایعات خواهد شد.
این مزرعه نتیجه ۲۰۰ آزمایش تحقیقاتی توسط یک تیم جهانی از متخصصین از چندین دانشگاه و موسسه تحقیقاتی بین المللی (دانشگاه کوینزلند استرالیا، دانشگاه واگنینگن هلند، دانشگاه فلوریدا و …) در طول شش سال گذشته است تا کشت توتفرنگی با طعم تازه به صورت مداوم در داخل ساختمان در طول سال را امکان پذیر سازند.
در حالیکه حداکثر تولید توت فرنگی در گلخانه ۲ کیلوگرم است این تیم تحقیقاتی با تغییر محیط و فشار به گیاهان توانسته اند بازده تولید توتفرنگی را سه برابر کرده و به ۶ کیلوگرم در هر گیاه برسانند.
توتفرنگیهای این مزرعه در اوایل ۲۰۲۵ در قفسههای فروشگاههای مواد غذایی قرار خواهند گرفت.
دیدگاهتان را بنویسید