سه شنبه / ۲ دی / ۱۴۰۴ Tuesday / 23 December / 2025
×
رئیس سازمان آموزش و ترویج کشاورزی در همایشی گفت:

غذای یک سوم ایرانیان دور ریخته می‌شود

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی حجم تولید محصولات کشاورزی را ۱۳۳ میلیون تن دانست و گفت: اسراف عامل نابودی ۲۵ تا ۳۰ درصد محصول کشاورزی یعنی یک سوم غذای مردم است.
غذای یک سوم ایرانیان دور ریخته می‌شود
  • کد نوشته: 2301
  • ۱۴۰۳-۰۷-۳۰
  • سیدمجتبی خیام‌نکویی امروز در نخستین همایش ملی اخلاق در کشاورزی و غذا افزود: در واقع با دور ریز یک قاشق برنج توسط هر ایرانی نه تنها غذای ۵۰۰ هزار نفر به هدر می‌رود بلکه به اندازه میزان واردات برنج در سال است.

    رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار داشت: گزارش‌ها حاکی از آن است که تمام گرفتاری‌های امروز بشر با وجود پیشرفت‌های حیرت‌آور در علم و فناوری‌های نوین ناشی از عدم رعایت اخلاق است.

    وی با بیان اینکه کشورهای استکباری فناوری‌های هسته‌ای را برای کشتار جمعی استفاده می‌کنند، گفت: فناوری‌های هسته‌ای از ۷۰ سال پیش وارد کشاورزی شد و کاربردهای زیادی در افزایش تولید و بهبود کیفیت تولیدات کشاورزی داشته است.

    خیام‌نکویی تصریح کرد: امروز فناوری زیستی، علم بیولوژیک و هوش مصنوعی نیز می‌تواند در تامین امنیت غذایی، افزایش تولیدات در واحد سطح و افزایش بهره‌وری نقش مهمی ایفا کند، درحالی که با بی‌اخلاقی قدرت‌های مستبد همین فناوری‌ها به عنوان سلاح بیولوژیک باعث قتل عام بشر می‌شود.

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *