تعیین زمان دقیق مبارزه با آفات گیاهی فراهم شد
تبدیل اراضی آبی به دیم در سالهای اخیر
هشدار جهاد کشاورزی هرمزگان نسبت به خطر سرمازدگی محصولات پس از بارشها
هشدار هواشناسی دریایی و اعلام وضعیت سطح نارنجی در سواحل شمالی و جنوبی کشور
کاهش مصرف آب با آبیاری زیرسطحی + فیلم
کشاورزان و دامداران هشدار کاهش دما و بارش برف و باران را جدی بگیرند
ارزش اقتصادی بلوبری در کشور به ۹۶ دلار در هر کیلو گرم میرسد
ضرورت اصلاح و پاکسازی آبراههها و کانالهای انتقال آب
کشاورزی حفاظتی، راهی برای مقابله با تغییرات اقلیمی و حفظ امنیت غذایی در زنجان
از تغذیه متعادل تا امنیت غذایی؛ اهمیت کوددهی اصولی
کشاورزان مدیریت آبیاری باغات و مزارع را در دستور کار قرار دهند
بهره مندی از فناوریهای نوین در مقابله با تغییرات اقلیمی
افزایش خسارت پرندگان و ابلاغ دستور اقدام فوری در مزارع کشور
ضرورت انتقال کشت محصولات برداشت شده به مکانهای مسقف
تهیه کنجاله پروتئینی از پَر
خشکسالی و تهدید کشت گندم
همایش «تغییر اقلیم؛ مدیریت پایدار کشاورزی و منابع طبیعی» برگزار میشود
کشاورزان از محلول پاشی و سم پاشی اجتناب کنند
ضرورت گذار از آبیاری سنتی به نوین، راهی برای مقابله با خشکسالی
بازار جهانی «طلای مایع» میراث کهن ایران در اختیار ترکیه استسازمان استاندارد درمورد انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده اعلام کرد: انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری هستند.
این سازمان تصریح کرد: در پی انتشار خبری در فضای مجازی مبنی بر «مرگ چند کودک در اثر مصرف ماکارونی آلوده»، به آگاهی میرساند، انواع ماکارونی مشمول مقررات اجرای استاندارد اجباری میباشد و همواره سازمان ملی استاندارد ایران تولید، تمرکز، توزیع و فروش فراوردههای مورد نظر را از منظر ویژگیهای کیفی، ایمنی، بهداشتی و میکروبی با الزامات مندرج در استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش، کنترل و نظارت قرار میدهد.
براساس اعلام دفتر نظارت بر اجرای استاندارد صنایع غذایی و بهداشتی سازمان ملی استاندارد ایران، فرآوردههایی مانند ماکارونی و برنج پس از پخت محیط مناسبی برای رشد باکتری باسیلوس سرئوس محسوب میشود. باسیلوس سرئوس، نوعی باکتری گرم مثبت هوازی اسپوردار مقاوم به حرارت است که سم حاصل آن در غذاهای پخته میتواند موجب بروز مسمومیت غذایی با علائم اسهال و استفراغ شود. اسپور این باکتری در گرم کردنهای مکرر غذا، زنده مانده و مجدد تکثیر میشود؛ لذا توصیه میشود، حداکثر یک ساعت پس از پخت، غذای باقیمانده را در یخچال قرار دهید، همچنین پیشنهاد میشود، غذای پخته شده را بیش از یک روز در یخچال نگهداری نکنید.
احتمال رشد باکتری باسیلوس سرئوس در فراورده ماکارونی خام وجود ندارد.
با توجه به اجباری بودن فراورده ماکارونی پیشنهاد میشود، در هنگام خرید و مصرف این دسته از فراوردهها به تاریخ تولید و انقضای درج شده برروی برچسب محصول دقت شود و از خرید فراوردههای فاقد نشان ملی استاندارد با کد ده رقمی و یا خرید فراوردههای فاقد بسته بندی (فله) خودداری شود.
همچنین توصیه میشود، برای اطمینان از محصولات خریداری شده، کد ده رقمی زیر نشان استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ ارسال نمایند تا از اعتبار و اصالت پروانه نشان ملی استاندارد ایران اطمینان حاصل نمایند و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت به ادارات کل استاندارد استان مربوطه مراجعه یا از طریق سامانه ۱۵۱۷ یا پورتال سازمان به نشانی http://www.inso.gov.ir اعلام شود تا اقدام لازم به عمل آید.
گفتنی است که چندی پیش خبر مرگ مشکوک ۲ برادر ۱۶ ماهه و هشت ساله در یکی از بیمارستانهای تهران منتشر شد و پرونده به مراجع قضایی ارسال شد که پس از بررسی و تشریح پزشکی قانونی، متخصصان اعلام کردند این ۲ برادر خردسال براثر «مسمومیت ناشناخته با عامل ناشناخته» فوت کردهاند. شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر خوردن «ماکارونی» خانگی علت مرگ اعلام و مباحثی منتشر شده است.
دیدگاهتان را بنویسید