دوشنبه / ۱ دی / ۱۴۰۴ Monday / 22 December / 2025
×
اگرچه تغییر اقلیم مهمترین عامل مؤثر در بروز پدیده پوسیدگی و ترشیدگی میوه خرما به شمار میرود، عدم رعایت اصول مدیریتی و به باغی در نخلستان نیز در بروز یا توسعه آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
راهکارهای کاهش پوسیدگی و ترشیدگی میوه خرما در نخلستان
  • کد نوشته: 1787
  • ۱۴۰۳-۰۲-۰۵
  • خرما یکی از مهمترین و قدیمی ترین محصولات باغی در کشور است. خرما به عنوان طلای شیرین نامیده میشود. بر اساس آخرین اطلاعات آماری موجود، سطح بارور خرمای کشور بالغ بر ۲۱۰ هزار هکتار است و از این نظر کشور ما به عنوان دارنده بیشترین سطح زیر کشت خرمای جهان مطرح است. در خصوص عملکرد خرمای کشور ۳۱۷۰ کیلوگرم در هکتار است و از این نظر رتبه پنجم در بین ۳۴ کشور عمده تولیدکننده خرما به ایران اختصاص داده شده است. کشت خرما در استانهای سیستان و بلوچستان، فارس، کرمان، خوزستان، هرمزگان، بوشهر، ایلام، کرمانشاه، یزد، خراسان جنوبی و اصفهان انجام میگیرد. سازگاری خرما با شرایط نامساعد محیطی نظیر شوری، گرما و خشکی سبب گردیده تا جایگاه ویژه ای در مناطقی که برای کشت سایر محصولات مناسب نیست، پیدا نماید.

    دریافت نشریه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *